Skip to content

MENU

MERR PJESË NË LOJË
DHE FITO DHURATA!

*Fituesit e llotarisë do të shpallen gjatë koncertit, duke filluar në oren 21:30.

Na vlerësoni në Google tek
Rossini Bistro Club